PRESENTKORT ALLMÄN INFO – Spökvandring i Gamla stan

Köp presentkort som gäller alla våra olika vandringar här! Presentkortet gäller 2 år. Du kanske inte vet vad du ska köpa i present till dina föräldrar, din pojkvän/flickvän. På företaget kanske ni har tröttnat på att ge en chokladask,osthyvel eller kryddmått som present. Då är ett presentkort på någon av våra vandringar en perfekt present. De vandringarna som ni kan välja mellan är: spökvandring, mordvandring och stadsvandring. Vandringarna hålls året om på helgerna.
Eftersom personen som får presentkort själv väljer vilken typ av vandring den vill följa med på så finns det något som passar alla. Mottagaren bokar sedan lätt sin vandring och väljer datum och tid i vårt bokningssystem.
Hos oss så köper ni presentkortet direkt av själva leverantören vilket medför många fördelar. Främst så blir det billigt för er som kund. Ni betalar inget extra till mellanhänder som upplevelseföretagen (de tar ofta 2-3 gånger mer betalt för samma vandring). Dessutom är det enklare om man skulle vilja avboka, omboka eller liknande det är lätt att göra det i vårt bokningssytem och är också kostnadsfritt.

Maila oss hur många personer presentkortet ska gälla för eller om du kanske vill ha 2 presentkort som gäller en person vardera.
Prisexempel: 150 kr för ett presentkort som gäller en person (presentkort för 2 personer = 300 kr o.s..v.)
Skriv adress som du vill att presentkortet skickas till. Vi skickar en bekräftelse till dig med betalningsuppgifter. Vi skickar sedan kortet till dig samma dag som vi mottagit betalning.
Kortet är som ett vykort med information om vandringarna.

För att beställa presentkort maila: info@gajderna.se

Gamla stan Stockholm, Västerlånggatan 14, 11129 Gamla stan (Stockholm), Sverige -